lavet af Claus Schmidt

dampet søtunge med ærtecreme, ærtesne, dildpulver trøffelluft og døvnælde

holdninger

folks tilgang til mad er ligeså forskellig som dag og nat. Min personlige tilgang til mad, kom af at jeg som dreng kravlede rundt på min mors køkkenbord, og skulle altid smage og dufte til alt hvad der fandtes på krydderihylden, siden blev jeg uddannet kok på Restaurant Børkop Vandmølle hos den legendariske John Beck Jensen, som gav mig et syn på mad og gastronomi som jeg stadig er meget taknemmelig for, han lærte mig at mad ikke bare er mad, men også en oplevelse.
Der skal være noget til alle sanserne, først synet, det skal se indbydende ud, duften sætter gang i smagsløgende, smagen og hørelsen skal pirres og følelsen i munden i form af blødt, sprødt m.m.
Jeg har siden min læretid prøvet at efterleve disse læresætninger.

Andres indfaldsvinkel kan være en helt anden, og jeg siger ikke at min er den rigtige

| Svar

Nyeste kommentarer